woensdag 12 mei 2010

Ding17 Librarything

Dit is echt een snoeptrommel. Bijna de hele ochtend bezig geweest met ontdekken wat e allemaal te vinden is. Vooral de advieslijstjes zijn natuurlijk geweldig en de vele recensies. Heb fictieboeken van het afgelopen die ik de moeite waard vond ingevoerd (nog niet allemaal met sterren). Ik zou het liefst mijn non-fictieboeken gescheiden invoeren, maar volgens mij kan dat niet. En of je aparte groepen kunt maken met hoeveelheid sterren. Ben van plan de boeken van 5 jaar RTVNH beetje bij beetje in te voeren, en ook mijn top 100 boeken. Gaat volgens mij best snel denk ik. Krijg wel een minderwaardigheidsgevoel als ik zie hoeveel sommige lezen en gelezen hebben. Ben denk ik onder mijn collega's toch een veellezer, maar onder deze reuzen ben ik een dwerg.

2 opmerkingen:

  1. Je kunt op zich natuurlijk meerdere accounts aanmaken, een voor fictie en een voor non-fictie. En kunnen we er in de bieb iets mee?

    Vergeet je het echte Ding17 niet? Een mooie 2.0-website?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tijdens mijn 23 dingen vorig jaar heb ik in Librarything de groep Kennemerwaard aangemaakt, maar tot op heden npg niets mee gedaan. Nu een mooie gelegenheid?

    BeantwoordenVerwijderen