maandag 10 mei 2010

Ding 14 MSN, 15 PODAST en 16 YOUTUBE

MSN moet ik eerst nog even verder bekijken, volgt nog, voor Podcast ga ik contact opnemen met Caroline of Rita van Muiswinkel om de boekbesprekingen van het radioprogramma LOL op de website te krijgen. Ik ga ook de boekbesprekingen van Martin Ros in mijn eigen blog plaatsen. Als er mogelijkheden zijn met een camera (nadenken over wie dat dan opneemt), zou ik de interviews met schrijvers die leuk zijn op de website willen plaatsen en kijken of die bekeken worden. het lijkt me ook leuk om filmpjes op te nemen van leuke klanten die reclame maken voor de bibliotheek en die op de website te zetten. Ik zou ook wel NT2ers willen filmen en die op de website willen zetten.
Kijk hier voor de boekbesprekingen van Martin Ros

2 opmerkingen:

 1. He Agnes,

  ik vind ook dat jouw podcasts op onze site moeten. En wat een goed idee om klanten te filmen. Filmpjes van NT2-ers zijn misschien ook goed juist om ergens anders geplaatst te krijgen. Wie weet hebben zij tips van websites die veel door mogelijke kandidaten worden bezocht, en dat zij dan als ambassadeur kunnen optreden. Ook goed om ze bij ons op de site te zetten, maar vooral ook proberen te zetten op pagina's die door hen worden bezocht.
  En misschien moeten we kijken of we filmpjes geplaatst kunnen krijgen op hyves pagina's die iets met Alkmaar, Castricum of Heerhugowaard te maken hebben, 'spread the word' zo te zeggen in goed Nederlands ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds de eerste 23Dingengroep wordt al om de podcasts van de LOL-uitzendingen geroepen. We hebben alleen een link naar RTVA om live te luisteren. Ook leuk, maar maakt RTVA dergelijke reclame voor ons?
  Ik bedoel maar!

  BeantwoordenVerwijderen